Szolgáltatások

Nyílászáró beépítés

Új építésnél vagy átépítésnél előzetes felmérést vagy egyeztetést követően, a nyílászárókat előre kialakított szabad falnyílásokba helyezzük tokon keresztül rögzítve, rögzítőfüllel vagy RAL beépítéssel, ügyelve a technológiai sorrendre. Igény esetén a nyílászárókhoz párkányt, árnyékolástechnikai megoldásokat, szúnyoghálót biztosítunk.

Nyílászáró csere

Régi nyílászárók cseréjénél előzetes felmérés alapján pontos méretre gyártatjuk új nyílászáróit, amelyeket szakembereink építenek be a régi nyílászárók kibontása után. A nyílászáró cserét követően természetszerűleg szerelési hézag keletkezik, ezt igény esetén, ház- vagy lakástípustól függően takaróléccel, gletteléssel, vagy gipszkartonnal fedjük el. Ha szükséges, egyidejűleg a párkányok, redőnyök, szúnyoghálók cseréjét is elvégezzük.

Beltéri ajtó beépítése, csere

A beltéri ajtók tokszerkezetét a technológiai sorrend megtartása mellett, nagy körültekintéssel építjük be, a jelentős használati igénybevétel miatt. Új beépítésnél és cserénél egyaránt előzetes felmérést vagy egyeztetést követően rendeljük meg a termékeket, így biztosítjuk az ajtónyílásokhoz tökéletesen illeszkedő ajtókat.

Árnyékolástechnika felszerelése

Előzetes felmérést vagy egyeztetést követően régi vagy új nyílászáróihoz szakértőink számos árnyékolástechnikai megoldás - pld. redőny, zsaluzia, zsalugáter, fix screen - és szúnyogháló felszerelését vállalják.

Garázskapu beépítése

Helyszíni felmérés vagy előzetes egyeztetés alapján megrendelt billenő, szekcionált vagy ipari garázskapukat építünk be.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A Plusz Projekt Iroda Kft.
1119 Budapest Andor utca 21/C.

Email: info@apluszprojektiroda.hu

Telefon: +36 70 365 3442

Az email üzenetére legkésőbb egy munkanapon belül válaszolunk.

Ajánlatot szeretne kérni?

Adatkezelési Tájékoztatónkban pontos információkat kaphat az Ön által megadott adatok kezelésének céljáról és időtartamáról, valamint az Ön adatai feletti rendelkezési lehetőségeiről és jogairól.