Tolóajtók

Tolóajtók
Tolóajtók
Tolóajtók

Fából és műanyagból is gyártható, helytakarékos, esztétikus kivitelek, melyek a nagy üvegfelület ellenére is komfortosan kezelhetők.

Emelő tolóajtók

Modern stílusú, az alacsony alumínium küszöb süllyesztésével könnyű átjárást, a külső és a belső tér egy síkba kerül, biztosító termék. Nagy üvegfelületek könnyű mozgatására alkalmas. Nagyon helytakarékos megoldás.

Toló-bukó ajtók

Bukó szellőztető funkcióval is ellátott toló-bukó erkélyajtók jelenleg a legnépszerűbb kivitelek. Kezelésnél a mozgó szárny a szoba felé emelkedik ki és síkból és a ezzel a fix szárny elé tolható. A tok alján is futó sínrendszer miatt alacsony küszöbbel nem gyártható. Kétszárnyú kivitelben is kérhető, mely esetben a mozgószárnyak középről tolódnak a két fix rész vagy a fal elé. Átmenő kilincsel is rendelhető.

Harmonika ajtó

A legnagyobb átjárhatóságot biztosító tolóajtó típusok. Nem csak külső de belső térelválasztására is alkalmas. A mozgó szárnyak oldalirányú mozgással nyílnak. A nyílószárnyak számát a méret határozza meg. Átmenő kilinccsel is rendelhetők. Alapesetben kb 8cm-es tokküszöbbel gyártjuk, de igény esetén, felárért rejtett küszöb kialakítás is kérhető.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A Plusz Projekt Iroda Kft.
1119 Budapest Andor utca 21/C.

Email: info@apluszprojektiroda.hu

Telefon: +36 70 365 3442

Az email üzenetére legkésőbb egy munkanapon belül válaszolunk.

Ajánlatot szeretne kérni?

Adatkezelési Tájékoztatónkban pontos információkat kaphat az Ön által megadott adatok kezelésének céljáról és időtartamáról, valamint az Ön adatai feletti rendelkezési lehetőségeiről és jogairól.